ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΜΒΥΚΑΣ ΑΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΞΕΩΣ AENAOS 500Lit.

Η συγκεκριμένη συνεργασία υπήρξε ξεχωριστή για την εταιρεία μας, καθώς ήταν ο λόγος κατασκευής ενός νέου σημαντικού αποστακτικού μηχανήματος.

Ο πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Οινολόγων κ. Θάνος Καραθάνος από την Καρδίτσα ως χημικός-οινολόγος υπ. διδάκτορας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έμελε να ασχοληθεί με την απόσταξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκτός από την απόσταξη τσίπουρου, είναι από τους λίγους παραγωγούς που ασχολήθηκε με την παλαίωση του τσίπουρου, με αποτέλεσμα ένα ξεχωριστό ποιοτικό προϊόν.

Σε αγαστή συνεργασία με τον κ. Καραθάνο καταλήξαμε στον σχεδιασμό του νέου μας βιομηχανικού άμβυκα AENAOS 500Lit. με κλασματική στήλη επανακαθαρισμού με 4 πλατό, ανορθωμένη πλαγίως στον λέβητα και συμπυκνωτή επαναροών. Ταυτόχρονα, το εξειδικευμένο συνεργείο μας ανέλαβε την μεταφορά, τοποθέτηση του καζανιού και τη σύνδεση με τις ανοξείδωτες δεξαμενές περισυλλογής του αποστάγματος.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και περιχαρείς με τη συγκεκριμένη συνεργασία, καθώς μας οδήγησε σε νέες εξελικτικές ιδέες πάνω στην δημιουργία των βιομηχανικών αποστακτικών μηχανημάτων παραγωγής αλκοολούχων ποτών.

This post is also available in: Αγγλικά